Somnifit integrale slaaptherapie

Sieta de Vries, energetische therapeut en slaaptherapeut

‘Iedereen maakt in zijn leven dingen mee die je als persoon vormen, die je de kans geven om te ontdekken wie je werkelijk bent, je doen groeien en je doen inzien welke bijdrage je aan de wereld kunt geven, gewoon door jezelf te zijn.’
– Sieta de Vries –

Wie is Sieta de Vries

Ontdekken

Wie is Sieta de Vries? Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar het leven en wat ons als mensen gelukkig maakt. Tijdens mijn studie (milieu-)biologie heb ik geleerd hoe het leven werkt en hoe alles in de wereld met elkaar samenhangt. De vele reizen die ik heb gemaakt hebben mij geleerd wat ons als mens echt gelukkig maakt. 

Kunst

Maar ook mijn creatieve kant bleef kriebelen. Daarom heb ik naast mijn baan als beleidsmedewerker milieu een studie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst gevolgd. De kunst die ik maak zijn veelal spirituele kunstwerken, zoals engelen of komen voort uit een behoefte om mijn diepste emoties te uiten. De luchtdanseres “Vrijheid” in het logo van Somnifit is een voorbeeld van één van mijn schilderijen.

Hooggevoeligheid

Een moeilijke periode in mijn leven heeft ertoe geleid dat mijn gevoeligheid werd vergroot en heeft mij op het pad gebracht van persoonlijke ontwikkeling. Dankzij diverse cursussen, zoals Reiki, Uttama Yoga, Basis opleiding Centrum voor Leven en Intuïtie, Vipassena en meer, heb ik geleerd dat mijn gevoeligheid geen last maar een kracht is. Ik ontdekte dat er in/door mij grote energetische kracht en helende energie stroomden die ik kon sturen en toepassen in mijn dagelijkse leven. 

Ik wilde deze krachten verder ontwikkelen en zo efficiënt mogelijk  kunnen benutten. Ook wilde ik graag andere mensen gaan helpen met deze gaven. Daarom heb ik de vierjarige studie Energetische Therapie op hbo-niveau aan Instituut CAM gevolgd in Utrecht. Mijn afstudeeropdracht heeft geleid tot de ontwikkeling van de integrale slaaptherapie

Sinds 2018 heb ik een praktijk aan huis voor energetische therapie en integrale slaaptherapie. Klik hier voor meer informatie over de praktijk.